Dette er en international hjemmeside tiltænkt publikum uden for USA
Dette er en international hjemmeside tiltænkt publikum uden for USA Vælg dit land

Din IBD

Der er mange ting, du kan gøre for at tage aktiv del i din inflammatorisk tarmsygdom-behandling:

  • Involver dig proaktivt i dit velbefindende hver dag
  • Sæt dig ind i, hvordan du bedst kan passe på dig selv
  • Følg din behandlingsplan og tag din medicin
  • Stil spørgsmål, hvis du er bekymret og søg hjælp, hvis der opstår problemer
  • Følg lægens anvisninger om din medicin (også når du føler dig rask). Hvis du følger din vedligeholdelsesbehandling, kan du kan mindske risikoen for opblussen betydeligt og forlænge perioden, hvor du er symptomfri og har det godt.

Hav en positiv indstilling: Selv om inflammatorisk tarmsygdom er en alvorlig kronisk sygdom, er den ikke dødelig. De fleste der lider af inflammatorisk tarmsygdom, lever et normalt og aktivt liv.

Husk, at selv om du kan leve normalt det meste af tiden, vil det i perioder være nødvendigt at prioritere dit helbred. Hvis du tager ansvaret for din tilstand, vil du være bedre rustet til at håndtere den påvirkning, inflammatorisk tarmsygdom i perioder vil have på dit liv.

Hvad skal jeg vide?

Først og fremmest skal du vide, hvad inflammatorisk tarmsygdom er. Opsøg grundig og pålidelig information om inflammatorisk tarmsygdom for at opbygge din viden.

Samtidig med at du skal vide, hvad inflammatorisk tarmsygdom er, er det også vigtigt, at du ved, hvad det ikke er. Når du ved, hvad inflammatorisk tarmsygdom er, kan du også bedre finde ud af, om de symptomer du har, er relateret til din inflammatorisk tarmsygdom eller ej. Du vil også opdage, at du ikke selv er skyld i din inflammatorisk tarmsygdom (selvom der er ting, du kan gøre for at mindske nogle af symptomerne).

Den bedste måde at håndtere inflammatorisk tarmsygdom er at holde den under kontrol. Den bedste måde at holde den under kontrol er at tage din medicin og foretage positive livsstilsændringer.

BEDØM DETTE INDHOLD

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Gennemsnit 0.00 (0 stemmer)
Loading...

Formular til feedback